Αγαθονήσι

Νησάκι έκπληξη, πολύ καλή πρόταση απόδρασης για να γνωρίσετε έναν παρθένο τόπο, να απολαύσετε τη θάλασσα και να ζήσετε από κοντά την αυθεντική νησιώτικη ζωή.

Το μικρότερο νησάκι από όλα, βρίσκεται πολύ κοντά στη Σάμο αλλά ανήκει διοικητικά στα Δωδεκάνησα. Άγρια βραχώδης φύση χωρίς δέντρα αλλά αρκετούς θάμνους, παραλίες ιδιαίτερου φυσικού κάλλους , μικροί οικισμοί με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, λίγοι, φιλόξενοι κάτοικοι. Εδώ όλα είναι αυθεντικά και αποπνέουν μοναδική ηρεμία και αρμονία. Γραφικές ταβέρνες πάνω στο κύμα σας περιμένουν για να προσφέρουν άφθονα θαλασσινά αλλά και ντόπια προϊόντα.

Το γραφείο μας οργανώνει την περίοδο από Μάρτιο έως τον Οκτώβριο κάθε έτους ημερήσιες εκδρομές. Η αναχώρηση γίνεται 08.00 από το λιμάνι του Πυθαγορείου με ταχύπλοο καταμαράν μία ή δύο φορές την εβδομάδα.Η διαδρομή με το καταμαράν είναι 40 λεπτά. Η επιστροφή από Αγαθονήσι είναι στις 16.30

Είμαστε στη διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε για τις μέρες πραγματοποίησης των εκδρομών, τα ωράρια των αναχωρήσεων, για το τι περιλαμβάνουν αναλυτικά και για το κόστος τους δεδομένων, των συνεχών πολύ σημαντικών προσφορών και εκπτώσεων που προσφέρουμε. Την περίοδο αυτό υπάρχει δυνατότητα ημερησίας εκδρομής κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ  08.00 από το λιμάνι του Πυθαγορείου με το ταχύπλοο καταμαράν , και επιστροφή το απόγευμα της ίδιας μέρας. 

Χρειάζεστε πληροφορίες;
Ρωτήστε μας!

sharing is caring
Cookies Χρησιμοποιούμε cookies για την καλή λειτουργία του ιστότοπου μας και τη μέτρηση στατιστικών επισκεψιμότητας, ώστε να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.