Έφεσος

Η ξενάγηση στην πόλη της αρχαίας Εφέσου είναι προαιρετική στο πλαίσιο της ημερήσιας εκδρομής στο Κουσάντασι αλλά πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε. Μόλις θα φτάσουμε στο Κουσάντασι και μετά τον σύντομο τελωνειακό έλεγχο θα μας περιμένουν τα πούλμαν για να ξεκινήσουμε την εκδρομή. Η πόλη της αρχαίας Εφέσου βρίσκεται σε απόσταση 19 χιλιομέτρων (20 λεπτά περίπου με το πούλμαν).

Χτισμένη στη δυτική Ανατολία σε μια πανέμορφη περιοχή γνώρισε θαυμαστή ανάπτυξη κατά τη διάρκεια της Ιωνικής περιόδου αλλά και αργότερα στη διάρκεια της Ρωμαϊκής εποχής. Τα τελευταία χρόνια τα ερείπια της αρχαίας πόλης δέχτηκαν τη φροντίδα και τη συντήρηση των ειδικών με αποτέλεσμα σήμερα η εικόνα του μοναδικού αυτού αρχαιολογικού θησαυρού να εντυπωσιάζει. Μια ολόκληρη πόλη με τους δρόμους της , τα στάδια, τα θέατρα, τους ναούς, τα λουτρά, τις πύλες ,τις κατοικίες και όλα τα άλλα αξιοθέατά της σας περιμένει για να τη γνωρίσετε από κοντά και να ξεναγηθείτε από τους έμπειρους ξεναγούς μας βήμα προς βήμα στη λαμπρή της ιστορία.

Η ξενάγηση γίνεται στη γλώσσα που θα διαλέξετε. Μετά το τέλος της ξενάγησης θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν και θα επιστρέψουμε στην πόλη του Κουσάντασι. Η όλη εκδρομή στη Έφεσο διαρκεί 2,5-3 ώρες, έτσι υπάρχει αρκετός χρόνος για να γνωρίσουμε το Κουσάντασι. Οι ξεναγήσεις έχουν ξεκινήσει απαραίτητη είναι η συνεννόηση σχετικά με τις διαθέσιμες κάθε φορά γλώσσες που γίνεται η ξενάγηση.

Χρειάζεστε πληροφορίες;
Ρωτήστε μας!

sharing is caring
Cookies Χρησιμοποιούμε cookies για την καλή λειτουργία του ιστότοπου μας και τη μέτρηση στατιστικών επισκεψιμότητας, ώστε να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.