Φούρνοι

Ανακαλύψτε τους Φούρνους, το νησί των κουρσάρων, και νιώστε τη γοητεία της απλότητας να σας μαγεύει με τις ημερήσιες εκδρομές που οργανώνουμε . Δυτικά της Σάμου και νοτιοδυτικά της Ικαρίας απλώνεται η συστάδα των νησιών που ονομάζονται Κορσεοί, με μεγαλύτερα νησιά τους Φούρνους, τη Θύμαινα και τον Άγιο Μηνά.

Φιλόξενοι νησιώτες απλοί, γνήσιοι, καλοσυνάτοι. Αμμουδιές που σε προκαλούν να βουτήξεις στα πεντακάθαρα νερά τους, γραφικά ταβερνάκια που μοσχοβολούν θαλασσινά, όμορφα σπιτάκια και γραφικοί οικισμοί , μέρος ιδανικό για γαλήνη και ξεκούραση. Εδώ το ψάρι θεωρείται τοπικό προϊόν και είναι άφθονο. Με τίποτα δεν πρέπει να χάσετε την αστακομακαρονάδα που είναι μοναδική. Ακόμη τοπικά προϊόντα είναι το αγνό θυμαρίσιο μέλι, η φρέσκια μυζήθρα και τα αρωματικά φυτά.

Το γραφείο μας οργανώνει την περίοδο από Μάρτιο έως τον Οκτώβριο κάθε έτους ημερήσιες εκδρομές. Η αναχώρηση γίνεται 08.00 από το λιμάνι του Πυθαγορείου με ταχύπλοο καταμαράν δύο ή τρείς φορές την εβδομάδα. Η διαδρομή με το καταμαράν είναι 40 λεπτά. Η επιστροφή από τους Φούρνους είναι στις 16.30.

Είμαστε στη διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε για τις μέρες πραγματοποίησης των εκδρομών, τα ωράρια των αναχωρήσεων, για το τι περιλαμβάνουν αναλυτικά και για το κόστος τους, δεδομένων των συνεχών, πολύ σημαντικών προσφορών και εκπτώσεων που προσφέρουμε. Την περίοδο αυτή υπάρχει δυνατότητα για ημερήσια εκδρομή κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ με αναχώρηση με το ταχύπλοο καταμαράν από το λιμάνι του Πυθαγορείου  στις 08.00 και επιστροφή το απόγευμα. Υπάρχει η δυνατότητα ημερήσιας εκδρομής από το Καρλόβασι με το πλοίο Μεγαλόχαρη που αναχωρεί το πρωί και επιστρέφει το απόγευμα.

Χρειάζεστε πληροφορίες;
Ρωτήστε μας!

sharing is caring
Cookies Χρησιμοποιούμε cookies για την καλή λειτουργία του ιστότοπου μας και τη μέτρηση στατιστικών επισκεψιμότητας, ώστε να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.