Ικαρία

Το νησί του Ικάρου , της μακροζωίας και των θερμοπηγών βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Σάμο και σίγουρα αξίζει να το επισκεφτείτε με τις ημερήσιες εκδρομές που το γραφείο μας οργανώνει.

Η Ικαρία βρίσκεται δυτικά της Σάμου. Το πρώτο της όνομα ήταν Δολίχη αλλά η Ελληνική μυθολογία τη συνέδεσε με τον πρώτο άνθρωπο που κατάφερε να πετάξει, τον Ίκαρο. Νησί με φυσική ομορφιά, εντυπωσιακή εναλλαγή τοπίων, μοναδικές παραλίες , αξιόλογα αρχαιολογικά ευρήματα, πανέμορφα παραθαλάσσια αλλά και ορεινά χωριά και πάνω από όλα, οι κάτοικοι με τη μοναδική φιλοξενία αλλά και τον τρόπο ζωής που τους χαρίζει την επιστημονικά τεκμηριωμένη μακροζωία. Κύριες πόλεις είναι ο Άγιος Κήρυκος που είναι και πρωτεύουσα, ο Εύδηλος, ο Αρμενιστής, το Γιαλισκάρι, οι ορεινές Ράχες όπου τα καταστήματα λειτουργούν τη νύχτα και τα Θέρμα με τα ιαματικά λουτρά. Ανάμεσα στις πολλές παραλίες ονομαστές είναι η Μεσακτή, ο Νας οι Σεϋχέλλες ,η παραλία του Φάρου και πολλές άλλες.

Το γραφείο μας οργανώνει την περίοδο από Μάρτιο έως τον Οκτώβριο κάθε έτους ημερήσιες εκδρομές. Η αναχώρηση γίνεται 08.00 από το λιμάνι του Πυθαγορείου με ταχύπλοο καταμαράν πολλές φορές την εβδομάδα. Η διαδρομή με το καταμαράν είναι 1 ώρα και 25 λεπτά. Η επιστροφή από την Ικαρία είναι στις 17.00.

Είμαστε στη διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε για τις μέρες πραγματοποίησης των εκδρομών, τα ωράρια των αναχωρήσεων, για το τι περιλαμβάνουν αναλυτικά και για το κόστος τους, δεδομένων, των συνεχών πολύ σημαντικών προσφορών και εκπτώσεων που προσφέρουμε. Επιπλέον, για groups, οργανώνουμε ημερήσιο πρόγραμμα ξενάγησης με πούλμαν στα αξιοθέατα και τις φυσικές ομορφιές του νησιού.Την περίοδο αυτό υπάρχει δυνατότητα ημερησίας εκδρομής κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΚΥΡΙΑΚΗ 08.00 από το λιμάνι του Πυθαγορείου , και επιστροφή το απόγευμα της ίδιας μέρας. 

Χρειάζεστε πληροφορίες;
Ρωτήστε μας!

sharing is caring
Cookies Χρησιμοποιούμε cookies για την καλή λειτουργία του ιστότοπου μας και τη μέτρηση στατιστικών επισκεψιμότητας, ώστε να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.