Κουσάντασι

Το γραφείο μας οργανώνει και προσφέρει ημερήσια εκδρομή στο ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ την κοσμοπολίτικη παραλιακή πόλη της Τουρκίας με την ονομαστή αγορά. Στο πλαίσιο της εκδρομής αυτής έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε και στην εκδρομή στην Αρχαία Έφεσο.

Το Κουσάντασι που στη Τουρκική γλώσσα σημαίνει “νησί του πουλιού” πήρε το όνομά του από το μικρό νησί που βρίσκεται στην είσοδο του λιμανιού του. Πρόκειται για μια από τις πιο τουριστικές πόλεις της Τουρκίας με άριστη τουριστική υποδομή που όμως σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει το έντονο ανατολίτικο χρώμα που βρίσκεται σε κάθε γωνιά της. Το λιμάνι του δέχεται καθημερινά επισκέψεις κρουαζιερόπλοιων και η αγορά των παραδοσιακών προϊόντων στα υπαίθρια παζάρια αλλά και στα διαφόρων κατηγοριών καταστήματα, συγκεντρώνει καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες. Δερμάτινα, χαλιά, αλάβαστρος, χρυσός, ξηροί καρποί, είναι διαθέσιμα για κάθε γούστο και κάθε βαλάντιο. Φυσικά είναι απαραίτητο το παζάρι…της τιμής των προϊόντων.

  • Οι αναχωρήσεις γίνονται από το λιμάνι του Πυθαγορείου με τουριστικά πλοία.
  • Η διαδρομή είναι μια ώρα και 15 λεπτά περίπου και υπάρχουν πολλές αναχωρήσεις την εβδομάδα (θα σας ενημερώσουμε σχετικά).
  • Η αναχώρηση είναι 08.30 το πρωί και η επιστροφή από το Κουσάντασι 17.00 το απόγευμα.
  • Για τη συμμετοχή στην εκδρομή αυτή απαιτείται διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου.

Είμαστε στη διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε για τις μέρες πραγματοποίησης των εκδρομών, τα ωράρια των αναχωρήσεων, για το τι περιλαμβάνουν αναλυτικά και για το κόστος τους, δεδομένων, των συνεχών πολύ σημαντικών προσφορών και εκπτώσεων που προσφέρουμε. Την περίοδο αυτή γίνονται ημερήσιες εκδρομές κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Σαββάτο  και Κυριακή,  με αναχώρηση από το Πυθαγόρειο  08.00 το πρωί και επιστροφή το απόγευμα 17.00 από Κουσάντασι.  Για όσους επιθυμούν εκδρομή με διανυκτέρευση υπάρχει καθημερινά δυνατότητα με αναχώρηση από Σάμο απόγευμα και επιστροφή από Κουσάντασι πρωί.

Χρειάζεστε πληροφορίες;
Ρωτήστε μας!

sharing is caring
Cookies Χρησιμοποιούμε cookies για την καλή λειτουργία του ιστότοπου μας και τη μέτρηση στατιστικών επισκεψιμότητας, ώστε να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.