Λειψοί

Ένας ακόμη μικρός παράδεισος με το δικό του ιδιαίτερο χρώμα σας περιμένει να τον απολαύσετε με τις ημερήσιες εκδρομές μας.

Οι Λειψοί ή Λειψώ όπως τη λένε οι ντόπιοι βρίσκεται 11 μίλια ανατολικά της Πάτμου και ανήκει στα Δωδεκάνησα. Νησί με τη δική του ομορφιά τα τελευταία χρόνια έχει σημαντική τουριστική ανάπτυξη. Εδώ θα χρησιμοποιήσετε τα μικρά καΐκια τα οποία έχουν ρόλο θαλασσίων ταξί και με τη βοήθεια των φιλόξενων κατοίκων θα γνωρίσετε απίστευτης ομορφιάς παραλίες που η μοναδική τους πρόσβαση είναι από τη θάλασσα και θα απολαύσετε το μπάνιο σας στα καταγάλανα νερά τους.

Το γραφείο μας οργανώνει την περίοδο από Μάρτιο έως τον Οκτώβριο κάθε έτους ημερήσιες εκδρομές. Η αναχώρηση γίνεται 08.00 από το λιμάνι του Πυθαγορείου με ταχύπλοο καταμαράν αρκετές φορές την εβδομάδα. Η διαδρομή με το καταμαράν στο δρομολόγιο χωρίς Ικαρία και Φούρνους είναι 2 ώρες και 15 λεπτά. Η επιστροφή από τους Λειψούς είναι συνήθως στις 15.00.

Είμαστε στη διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε για τις μέρες πραγματοποίησης των εκδρομών, τα ωράρια των αναχωρήσεων, για το τι περιλαμβάνουν αναλυτικά και για το κόστος τους, δεδομένων, των συνεχών πολύ σημαντικών προσφορών και εκπτώσεων που προσφέρουμε.Την περίοδο αυτό υπάρχει δυνατότητα ημερησίας εκδρομής κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ 08.00 από το λιμάνι του Πυθαγορείου, και επιστροφή το απόγευμα της ίδιας μέρας. 

Χρειάζεστε πληροφορίες;
Ρωτήστε μας!

sharing is caring
Cookies Χρησιμοποιούμε cookies για την καλή λειτουργία του ιστότοπου μας και τη μέτρηση στατιστικών επισκεψιμότητας, ώστε να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.