Πάτμος

Θα ήταν μεγάλη παράλειψή σας να βρεθείτε στη Σάμο και να μην επισκεφτείτε με ημερήσια εκδρομή το ιερό νησί του Αιγαίου, αυτό που πολλοί αποκαλούν δεύτερη Ιερουσαλήμ, την Πάτμο.

Το προσκύνημα στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ που θεωρείται όχι μόνο από θρησκευτικής και ιστορικής άποψης αλλά και αρχιτεκτονικής και καλλιτεχνικής ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στον Ελλαδικό χώρο όπως επίσης και στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ εκεί που ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος έγραψε την Αποκάλυψη, αποτελεί εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Το γραφείο μας οργανώνει την περίοδο από Μάρτιο έως τον Οκτώβριο κάθε έτους ημερήσιες εκδρομές. Η αναχώρηση γίνεται 08.00 από το λιμάνι του Πυθαγορείου με ταχύπλοο καταμαράν σχεδόν καθημερινά την υψηλή περίοδο και κάποιες μέρες και με τουριστικό πλοίο. Η διαδρομή με το καταμαράν όταν γίνεται χωρίς ενδιάμεσο νησί είναι 1 ώρα και όταν υπάρχουν ενδιάμεσες προσεγγίσεις 2 ώρες και 15 λεπτά περίπου. Η διαδρομή με το τουριστικό πλοίο είναι 2 ώρες και 30 λεπτά περίπου. Η επιστροφή από τη Πάτμο είναι στις 16.00.

Το γραφείο μας οργανώνει εκτός των άλλων και προαιρετική εκδρομή-ξενάγηση σε διάφορες γλώσσες στο Μοναστήρι στο Σπήλαιο αλλά και σε άλλα αξιοθέατα του νησιού.
Είμαστε στη διάθεση σας για να σας ενημερώσουμε για τις μέρες πραγματοποίησης των εκδρομών, τα ωράρια των αναχωρήσεων, για το τι περιλαμβάνουν αναλυτικά και για το κόστος τους δεδομένων, των συνεχών πολύ σημαντικών προσφορών και εκπτώσεων που προσφέρουμε. Την περίοδο αυτό υπάρχει δυνατότητα ημερησίας εκδρομής κάθε ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ και ΚΥΡΙΑΚΗ 08.00 από το λιμάνι του Πυθαγορείου με το ταχύπλοο καταμαράν , και επιστροφή το απόγευμα της ίδιας μέρας. 

Χρειάζεστε πληροφορίες;
Ρωτήστε μας!

sharing is caring
Cookies Χρησιμοποιούμε cookies για την καλή λειτουργία του ιστότοπου μας και τη μέτρηση στατιστικών επισκεψιμότητας, ώστε να σας προσφέρουμε την βέλτιστη εμπειρία περιήγησης.